Logo AltijdOn

An’t Werk

De opdracht van Ant was een levendig en gebruiksvriendelijk online visitekaartje dat perfect aansluit bij haar kleurrijke persoonlijkheid! Dit resulteerde in een prachtige website met een efficiënte reserveringsmodule voor talloze massagebehandelingen.

We creëerden in opdracht van Ant Fopma, eigenaar van An’t Werk, een levendige website die perfect bij haar kleurrijke persoonlijkheid past. Ant wou voor haar klanten een overzichtelijke website met een frisse en luchtige uitstraling. Daarbij lag de focus op het informeren van haar klanten over de diverse diensten. Daarnaast was er de noodzaak van een efficiënte boekingsmodule, eenvoudig te beheren en aanpasbaar aan verschillende afspraaktypen.
Als Ant gedurende het jaar iets aan wil passen kan dat altijd, want ze koos voor een AltijdOnderhoudspakket. Dat wil zeggen dat er een vast bedrag per jaar wordt betaald, zodat wij AltijOn supportvragen vlot in behandeling neemt. Zo ontstond een naadloze online ervaring die naar tevredenheid is ontvangen.

Deel dit bericht

Drukwerk

VVV Menaem

Als trotse websponsor van VVV Menaem hebben we met trots de nieuwe website voor de jubilerende vereniging gerealiseerd.

Lees verder->
Drukwerk

FRANKLY

Frankly is een marketingbureau dat zich kenmerkt door creativiteit, innovatie en toegankelijkheid. Die elementen wou eigenaar Frank de Puijt terug zien in zijn nieuwe website.

Lees verder->

Laat ons jou overtuigen

Laat je gegevens snel achter

Menno Steenstra AltijdOn
Onderhoud Wordpress

Wordpress

WordPress is het populairste content management systeem (CMS) ter wereld.

Meer dan 30% van alle websites op aarde gebruikt WordPress. En meer dan 60% van alle websites die een CMS gebruiken, gebruikt WordPress.

Ondersteuningspakket

Wij zijn hier
Om jou te ondersteunen

Is iets je nog niet duidelijk? Neem gerust contact met ons op, dan beantwoorden we graag al je vragen.

Offerte aanvragen

Wij zijn hier Om jou te assisteren

Is iets je nog niet duidelijk? Neem gerust contact met ons op, dan beantwoorden we graag al je vragen.