Webshop

Onze routekaart naar jouw online succes!!

Een webshop laten maken? Het draait om het resultaat!

Verkoop jij als ondernemer producten en heb je de focus op de toekomst? Dan is er een grote kans een webshop op jouw wensenlijst staat.
Maar als je een webshop laat maken, dan wil je natuurlijk direct meetbaar resultaat.

Geld verdienen met je webshop is de sleutel en daarom moet de ontwikkeling hiervan goed en professioneel worden gedaan. Schroom niet en vraag naar de mogelijkheden. Voor zowel kleine, middel en grote plannen hebben wij het juiste pakket.

Een professionele, moderne en veilige webshop die aan de moderne eisen voldoet?

Gaat je gedachte uit naar een professionele, moderne en veilige webshop die aan alle hedendaagse eisen voldoet? Dan zit je bij AltijdOn goed.
Wij vinden het belangrijk dat het design van de webshop past bij jouw als ondernemer en het product dat jij verkoopt. Daarbij gaat de focus ten allen tijde naar gebruiksvriendelijkheid voor de consument. Daarnaast is een veilige webshop die AVG privacyregels waarborgt tevens essentieel.

AltijdON is instaat om een standaard instap webshop of een maatwerk webshop te ontwikkelen. We bespreken met jouw de verschillende opties, zodat jij zelf de touwtjes in handjes houdt en kiest wat het beste bij jouw ondernemingsfase past.Besluit je voor een professionele webshop van AltijdON te gaan, dan kun je kiezen uit 6 door ons beschikbaar gestelde thema’s. AltijdON maakt dan een concept op basis van jouw wensenlijst.

Een maatwerk webshop biedt meer mogelijkheden en vrijheid en is uitermate geschikt voor ondernemers die duidelijk weten waar ze voor staan en exact weten wat wel en niet bij hun huisstijl past. Bij een maatwerk webshop kunnen al jouw specifieke wensen dan ook geïmplementeerd worden. Denk daarbij aan bijvoorbeeld voorraadkoppelingen met jouw magazijn, gepersonaliseerde layouts en uitgebreide betalingsopties.

AltijdON met WooCommerce

Wij bouwen onze webshops in de absolute koning van de e-commerce, namelijk WooCommerce. Een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk platform dat zelfs voor startende webshophouders geen hogere wiskunde is.

Dankzij de ontelbare functies loop je nooit vast en creëren we samen met jou een droom webshop. Heb je geen eindeloos wensenlijstje en wil je snel en efficient je producten online tonen, dan is er zelfs een eenvoudige gratis versie van WooCommerce besschikbaar.

Door de vele mogelijkheden die WooCommerce ons biedt, is AltijdOn in staat voor jou een betaalbare webshop te realiseren.

Voordelen

Om het zo overzichtelijk mogelijk voor je te maken en jouw zoektocht naar de juiste webshopbouwer te versnellen, hebben we een lijstje met voordelen gemaakt:

Laat ons jou overtuigen

Laat je gegevens snel achter

Anne Waterlander AltijdOn
Onderhoud Wordpress

Wordpress

WordPress is het populairste content management systeem (CMS) ter wereld.

Meer dan 30% van alle websites op aarde gebruikt WordPress. En meer dan 60% van alle websites die een CMS gebruiken, gebruikt WordPress.

Ondersteuningspakket

Wij zijn hier
Om jou te ondersteunen

Is iets je nog niet duidelijk? Neem gerust contact met ons op, dan beantwoorden we graag al je vragen.

Offerte aanvragen

Wij zijn hier Om jou te assisteren

Is iets je nog niet duidelijk? Neem gerust contact met ons op, dan beantwoorden we graag al je vragen.