Logo AltijdOn

Webdesign

Wat kost een website laten maken? De meest gestelde vraag die wij krijgen. En om direct een antwoord op jullie vraag te kunnen geven, hebben wij transparante pakketten gemaakt. Zo weet je direct waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte kosten te staan. AltijdOn gaat niet voor snel, maar gaat voor de lange termijn relatie.

Website kant en klaar

Complete website
 • In je eigen huisstijl
 • Gebruiksvriendelijk CMS
 • Gebruiksvriendelijk CMS
Meest gekozen

Website complexer

Complete website + vele extra's
 • Eigen unieke ontwerp
 • In je eigen huisstijl
 • Goed gevonden worden in Google
 • Startpakket SEO + SEO tool
 • Contactpagina + E-mail
 • AVG proof
 • Profiteren van onze addons
 • Back-up plan
 • Gratis updates
 • Tot jij tevreden bent

Website maatwerk

Complete website en volledig maatwerk
 • Eigen unieke ontwerp
 • In je eigen huisstijl
 • Goed gevonden worden in Google
 • Startpakket SEO + SEO tool
 • Contactpagina + E-mail
 • AVG proof
 • Profiteren van onze addons
 • Back-up plan
 • Gratis updates
 • Maak gebruik van onze fotograaf
 • Tot jij tevreden bent
 • Service waar je "u" tegen zegt


Onze werkwijze

Je wilt een nieuwe website en hebt daar bepaalde ideeën over. Samen bekijken we tijdens een intakegesprek wat de doelen, wensen en mogelijkheden voor het project zijn. Vanwege corona doen wij deze afspraken momenteel alleen digitaal. Binnen enkele uren sturen we je hierna een offerte. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent. Tijdens de intake proberen we een zo goed mogelijk beeld te krijgen van wat het bedrijf doet en wat het beste bij het bedrijf past. 

We bepalen samen wat er gebouwd gaat worden en uit welke onderdelen de website zal bestaan. Samen met een planning die laat zien wat we van elkaar kunnen verwachten. Want we hebben ook zeker huiswerk voor jou, jij kent tenslotte het bedrijf het beste.

In de ontwerpfase starten we met de ontwikkeling van verschillende ontwerpen voor de website, waarbij rekening wordt gehouden met de verschillende templates die de website bevat én apparaten waarop deze wordt bezocht. Hierin is genoeg ruimte voor aanpassingen, totdat jij tevreden bent (afhankelijk van welk pakket). Uiteindelijk gaat het erom dat jij tevreden bent.

Het is nu tijd om de ontwerpen te vertalen naar een functionele website. Ons CMS (beheersysteem) zal worden geïntegreerd zodat je met onze begeleiding de website achter de schermen kunt gaan invullen met pagina’s, teksten en foto’s. Goed om te weten is dat je hierin volledig vrij bent, wij zullen je niet beperken tot een x aantal pagina’s. Het is mogelijk om dit door ons te laten doen, of dat je uit een van ons ondersteuningspakketten kiest. Op deze manier hou je zelf de controle, geen zorgen we zullen je altijd helpen.

Wanneer de laatste wijzigingen zijn doorgevoerd en de website compleet is, is het tijd om online te gaan! De website is nu toegankelijk voor de rest van de wereld. Wij zorgen ervoor dat Google je zo snel mogelijk kan vinden en jij nieuwe klanten kan werven. Dit kost tijd, dus je zou ook nog kunnen kiezen voor een vliegende start om zo direct al goed gevonden te worden d.m.v. advertenties. Ook hierin kijken we samen goed wat bij jullie het beste past.

De website staat misschien al een tijd online, maar je was toch nog even die functionaliteit vergeten die je nu toch graag wilt gebruiken. Bij ons geen probleem, want nadat een website is opgeleverd helpen we je graag bij het onderhoud. Een website is immers nooit helemaal af. Zo blijft je website altijd veilig! 

Zij gingen je al voor

AltijdOn heeft al vele ontwerpen mogen bedenken en maken voor verschillende klanten met allemaal weer andere doelgroepen en wensen. Van informatieve websites tot complete webshops.

Wil jij ook zo'n metamorfose?

Website laten maken
Website Brams onderhoudsbedrijf

WordPress website laten maken?

Met een WordPress CMS systeem leggen wij de basis voor een professioneel en goed design voor jou als klant. De laatste technische ontwikkelingen worden hierin verwerkt, de grafische vormgeving is altijd in balans. Websites zien er niet op iedere browser altijd gelijk uit, hier houden we tijdens de ontwikkeling en het maken van een website rekening mee.

De prijs van een website of webshop hangt vooral af van de functionaliteiten die je graag wilt, ook de complexiteit van het design of functionaliteit draagt daar aan bij. Maar wat je ook kiest, wij ontwikkelen een website die voor jou werkt en uitstekend gevonden wordt.

Onderhoud WordPress
Ontwerp

Ontwerp

Het is belangrijk om met je website een goede eerste indruk te maken op je bezoekers en potentiële klanten. We streven ernaar het ontwerp van de website naadloos te laten aansluiten op je huisstijl en imago. Wij luisteren goed naar jouw wensen en zorgen voor een doeltreffend eindresultaat. Door onze ervaring en blik op de ontwikkelingen binnen de wereld van webdesign, zijn we in staat jou de nieuwste oplossingen te bieden. Niet alleen op het gebied van webdesign, maar ook als het gaat om huisstijlen.

 

Technische ontwikkeling

Technische ontwikkeling

Met een mooi ontwerp ben je er nog niet. Wij vertalen voor jou de ontwerpen naar een functionele, gebruiksvriendelijke website. We zijn gespecialiseerd in het leveren van unieke websites, met zijn eigen specifieke functionaliteiten naar de wensen van de klant. Zowel vóór de schermen op de website, als achter de schermen in het beheersysteem. Of het nou gaat om de toevoeging van een social media plugin, agendafunctie of tweetaligheid. Wij komen altijd met een gepaste oplossing. Kortom: wij leveren maatwerk!

 

CMS

Content Management Systeem

Als je content op je website wilt plaatsen, wil je je energie niet steken in onnodige handelingen door technische tekortkomingen. Daarom gebruiken wij een beheersysteem (Content Management Systeem) waar eenvoud en gebruiksvriendelijkheid de belangrijkste waarden zijn. Onze bestaande klanten vinden het erg gemakkelijk om hun weg te vinden in het systeem en hebben voldoende mogelijkheden om content aan te passen. Een kijkje nemen in het beheersysteem? Geen probleem!

 
Responsive

Responsive design

Tegenwoordig vindt bijna de helft van het internetverkeer plaats op mobiele apparaten. Wij bieden daarom aan om jouw website te optimaliseren voor smartphones en tablets. Dit kan op een simpele manier door de weergave van de website alleen aan te passen naar de grootte en type van het beeldscherm, maar ook door de content geheel aan te passen op mobiele apparaten. Helemaal naar jouw wens. Om zo de juiste beleving mee te geven op ieder apparaat. 

 

 

Zoekvriendelijk

Zoekmachine vriendelijk

Je wilt online gevonden worden door bestaande én potentiële klanten. Wij zorgen ervoor dat je website zoekmachine vriendelijk is, zodat je op Google wordt gevonden. Dit doen we door de website achter de schermen technisch te optimaliseren, maar ook door jou in het CMS (beheersysteem) de mogelijkheid te bieden alle zogenoemde meta-informatie te beheren, waarmee je je SEO-positie versterkt. Wij leggen het je uit

 

 

Webhosting

Webhosting

Wil je een nieuwe website en heb je nog geen bestaand hostingpakket of domeinnaam? Of ben je niet tevreden over je huidige provider?

Wij verzorgen dit graag voor je. Bekijk meer informatie over onze pakketten voor webhosting en onderhoud aan je website. Wel zo makkelijk, dan hou je alles bij dezelfde partij en heb je genoeg aan één aanspreekpunt.

 

 

Wij bouwen in Elementor PRO

In combinatie met WordPress, zijn wij overtuigd van de kracht van Elementor. Elementor is het toonaangevende websitebouwerplatform voor professionals op WordPress. 

Elementor bedient webprofessionals, waaronder ontwikkelaars, ontwerpers en marketeers. Elementor is een open-source GPLv3-licentie en biedt zijn platform zowel gratis als premium aan. Sinds de lancering in 2016 strekt Elementor’s bereik zich nu uit tot meer dan 180 landen, heeft het meer dan 5.000.000 actieve installaties en is het geliefd bij velen, zoals te zien is in meer dan 450.000 vijfsterrenrecensies die het ontving.

Laat ons jou overtuigen

Laat je gegevens snel achter

Karsten Waterlander AltijdOn

Offerte aanvragen webdesign

Vraag je vrijblijvende offerte aan

Is iets je nog niet duidelijk? Neem gerust contact met ons op, dan beantwoorden we graag al je vragen.
Onderhoud Wordpress

Wordpress

WordPress is het populairste content management systeem (CMS) ter wereld.

Meer dan 30% van alle websites op aarde gebruikt WordPress. En meer dan 60% van alle websites die een CMS gebruiken, gebruikt WordPress.

Elementor

Elementor bedient web professionals, waaronder ontwikkelaars, ontwerpers en marketeers. Elementor is een open-source GPLv3-licentie en biedt zijn platform zowel gratis als premium aan. 

Sinds de lancering in 2016 strekt Elementor’s bereik zich nu uit tot meer dan 180 landen, heeft het meer dan 5.000.000 actieve installaties en is het geliefd bij velen, zoals te zien is in meer dan 450.000 vijfsterrenrecensies die het ontving.

Ondersteuningspakket

Wij zijn hier
Om jou te ondersteunen

Is iets je nog niet duidelijk? Neem gerust contact met ons op, dan beantwoorden we graag al je vragen.

Offerte aanvragen

Wij zijn hier Om jou te assisteren

Is iets je nog niet duidelijk? Neem gerust contact met ons op, dan beantwoorden we graag al je vragen.