Marketing

Marketing

Het aanbod dat wij leveren is breed en we zijn met je eens, er bestaat geen mens die van zoveel dingen verstand heeft! Daarom staat AltijdON voor de bundeling van krachten en is ontstaan uit de samenwerking tussen drie mannen die nog altijd met hun poten in de klei staan. Het Doel? Mooie dingen maken die voor een ieder toegankelijk en begrijpelijk zijn. Er ligt een sterke focus op het bouwen van een totaalconcept. We starten het liefst met en blanco pagina en vullen deze vervolgens op basis van jouw wensen!

What you see is what you get!

We zeggen je eerlijk, voor een creatieve geest is het heerlijk om van niets iets te maken!

Maar zeg nou zelf ‘’wat goed is, is goed’’! Bij ons geen overbodige kosten omdat we zelf graag het wiel opnieuw uit willen vinden…. Heb je al een logo waar je blij mee bent? Dan slaan we die stap over! Heb je al een website live, maar is hij niet meer naar de zin? Dan springen wij in de bres en maken jouw business weer vindbaar.

 

"KISS"

Keep it stupid simpel

Ons motto is Kiss, keep it stupid simple. We gaan met jou opzoek naar de ideale samenwerking om jou en je bedrijf een boost te geven. We zoeken naar de juiste kanalen om je bedrijf te presenteren en jouw verhaal, dienst of idee bij de daarvoor bestemde doelgroep tussen de oren te planten.

Kunnen ze mij wel vinden?

Wie lawaai maakt zal gevonden worden. En laat ons nou net die jongens zijn die van lawaai houden! Ben je bijvoorbeeld nog niet actief of bekend met socialmedia? Dan nemen we jou bij de hand. Zou je graag gevonden willen worden op een specifieke dienst of jouw aangeboden product? Dan rijken wij de juist tools aan om dit te realiseren. We hebben alles in huis om samen met jouw input leven in de brouwerij te maken.

‘’Wij slaan op de trom, jij profiteert van het lawaai’’.

Als jij een stapje verder wilt?

Het maken van lawaai is gratis, maar wat als nog een stapje verder wilt gaan? Wat als je bereid bent investeringen te doen om jouw dienst, product of idee aan de man te brengen? Dan duiken we in de wereld van online marketing. Termen als zoekmachine optimalisatie, betaalde google campagnes en gesponsorde social media berichten zijn ons niet vreemd en bijten ons daar graag voor jouw in vast!

heb je door de jaren heen e-mail adressen verzameld of ben je van plan dit te gaan doen? Dan zorgen we er samen met jouw voor dat jij e-mail marketing in kunt zetten om in contact te blijven bij jouw klanten. Nieuwsgierig naar de effectiviteit en meerwaarde van e-mail marketing? Plan dan vrijblijvend een intakegesprek gesprek in.

Ons aanbod...

Wil jij net als ons samen met een optimale situatie creëren waarbij jij altijdON bent en marketing gebruikt om on top of mind te blijven bij jouw klanten? Wij zorgen in dat geval voor een duw in de juiste richting.

Marketing diensten:

Laat ons jou overtuigen

Laat je gegevens snel achter

Menno Steenstra AltijdOn
Onderhoud Wordpress

Wordpress

WordPress is het populairste content management systeem (CMS) ter wereld.

Meer dan 30% van alle websites op aarde gebruikt WordPress. En meer dan 60% van alle websites die een CMS gebruiken, gebruikt WordPress.

Ondersteuningspakket

Wij zijn hier
Om jou te ondersteunen

Is iets je nog niet duidelijk? Neem gerust contact met ons op, dan beantwoorden we graag al je vragen.

Offerte aanvragen

Wij zijn hier Om jou te assisteren

Is iets je nog niet duidelijk? Neem gerust contact met ons op, dan beantwoorden we graag al je vragen.